Momenteel bekijken 13 mensen dit aanbod!

Ga verder

Schrijf je in bij ZombieZalad.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Haal de nieuwe

Waar moeten we je Samsung QLED tv afleveren?

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

De perfecte realiteit van de QLED 8k.

Zie het geheel en niet enkel de pixels met vier keer de resolutie van 4K. Kom dichterbij met verbeterde kleuren, textuur en huidtinten, waarmee elke plek voor het scherm de beste is. Met behulp van 'machine learning' kan de technologie de afbeeldingsgegevens die het ontvangt snel vergelijken met miljoenen afbeeldingsformules die zijn opgeslagen in de altijd bijgewerkte databank. Vervolgens worden de beeldstructuur, randdefinitie en het detailniveau opnieuw ingesteld met een veel hogere resolutie tot 8K.*Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung 65" 8k QLED TV ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Ervaar het plezier

We stellen u ZombieZalad.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van ZombieZalad.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een Samsung 65" 8k QLED TV ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van ZombieZalad.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van ZombieZalad.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.