Schrijf je in bij ZombieZalad.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

Introductie van de
Atari "Retro" Handheld

Naar waar verzenden we uw Gamevice console?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Eigenschappen

Handheld Atari is als een Nintendo Switch voor retro-gamers

Introductie van de
Atari "Retro" Handheld

Het valt niet te ontkennen dat games die zo oud zijn, echt waardering nodig hebben van de vroegste gaming-jaren om er het beste uit te halen. Geef deze handheld aan een 11-jarige en hij zal het tegen een muur gooien voordat hij weer gaat flossen of wat kinderen tegenwoordig ook mogen doen.


2.4" scherm


Responsieve knoppen


Simpel aangevoerd met 3 x AAA batterijen


50 van Atari's meest iconische games ingebouwd

Verkrijg deze hier

Een verbluffende nieuwe Atari "retro" handheld

De Atari 'Retro' Handheld heeft het onsterfelijke 'hout'-effect, een tv-uitvoer en bevat 50 ingebouwde klassieke spellen, waaronder Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede en meer. Vernieuwd ontwerp met het klassiek Atari-houteffect. A/V-output om te spelen op het grote scherm! Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Atari Retro Handheld Console ontvangen.

Verkrijg deze hier

Atari 2600 Retro Handheld-console, voor jou gemaakt.

Verkrijg deze hier
Ervaar het plezier

We stellen u ZombieZalad.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van ZombieZalad.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een Atari Retro Handheld Console ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van ZombieZalad.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van ZombieZalad.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.