Haal de nieuwe

Samsung Galaxy S22 Ultra

Uw prijs €3,00 €1.200,99

Bezorg informatie

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Meer dan gewoon een telefoon

Een nieuw viervoudig camerasysteem legt meer vast van wat je ziet en waar je van houdt. Dankzij de snelste chip ooit in een smartphone en een batterij die de hele dag meegaat, kunt u meer doen en minder opladen. En video van de hoogste kwaliteit in een smartphone, zodat uw herinneringen er beter uitzien dan ooit.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung Galaxy S22 Ultra ontvangen.

We stellen voor: nachtmodus

Niet voldoende licht? Geen probleem.

Nachtmodus uit
Nachtmodus aan

Fotograferen bij weinig licht hoeft geen gok in het donker te zijn. De nachtmodus is een nieuwe functie, die automatisch wordt ingeschakeld voor foto's met weinig licht zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Flash is niet nodig, de kleuren zijn natuurlijker en je foto's zijn helderder.

Verkrijg deze hier

Videomogelijkheden

De hoogste video resolutie in een smartphone. Maak van elk moment dat je opneemt een cinematisch meesterwerk met superscherpe 8K-video.

Ervaar het plezier

We stellen u ZombieZalad.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van ZombieZalad.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (62,95 EUR/21 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een Samsung Galaxy S22 Ultra ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van ZombieZalad.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van ZombieZalad.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.